Design

Zonnebrillen

Een zonnebril biedt u meer dan bescherming van uw ogen tegen zonlicht. Een goede zonnebril neemt ook hinderlijke schitteringen weg en beschermt uw ogen tegen schadelijke uv-stralen. Bovendien is de zonnebril niet meer weg te denken uit het hedendaagse modebeeld en uw outfit.

 

Weet u hoe functioneel en persoonlijk zonnebrillen, en de glazen daarin, tegenwoordig kunnen zijn? Duik in de wereld van ZEISS en ontdek welk zonnebriltype u bent. Waar moet uw zonnebril aan voldoen, welke eisen stelt u aan het gebruik, laat uw wensen verwerken in de speciaal voor u gemaakte zonnebrilglazen.

Zwembrillen

Glazen voor goed zicht veraf of uitgevoerd als multifocaal wanneer u tijdens uw sport ook dichtbij scherp wilt zien.

De kleur zal afhankelijk zijn van welke sport u beoefend.

Met het merk Adidas hebben wij een ruim assortiment sportbrillen die hiervoor geschikt zijn. De glazen op sterkte kunnen bij een aantal modellen d.m.v. een clip-in aan de binnenzijde van het montuur gezet worden. Ander modellen kunnen als montuur worden voorzien van glazen met een hoge curve (ronding).

Veiligheidsbrillen

Reugebrink Opticiens heeft met partner Intersafe & Proteye heeft een ruime keuze aan oogbeschermingsmiddelen, waaronder veiligheidsbrillen en beeldschermbrillen met de persoonlijke sterkte van de individuele gebruiker. De zogeheten RX-brillen (veiligheidsbrillen op sterkte) hebben een optimale pasvorm en draagcomfort en voldoen onder andere aan de NEN EN166-norm voor veiligheidsbrillen.

Nice priced

“Wij bieden sinds een jaar niet alleen brillen in het hoge segment, maar ook een ‘nice priced’ collectie. Dat is een totaalconcept: je kunt bij ons een montuur met ontspiegelende brillenglazen kopen vanaf € 248,=. We hebben dus twee collecties: de design brillen en een collectie uit het goedkope segment. De ‘nice priced’ collectie is wel van een uitstekende kwaliteit”.

Afspraak maken