Brillen


Monturen

Van betaalbare kwaliteit tot regelrechte designer monturen, in onze winkel treft u een ruime keuze van monturen aan. Met regelmaat komt er een nieuwe collectie aanvulling zodat het altijd interessant is om te komen passen.

Heeft u liever een vintage kunststof montuur of juist een degelijke van metaal het is er allemaal. Misschien is een allergievrij materiaal als titanium meer iets voor u?

Naast de nieuwste trends die komen overwaaien uit modieuze steden als Milaan en Parijs, hebben we ook meer neutrale modellen die wat minder opvallend zijn en meer opgaan in de lijnen van uw gezicht.

 

Zonnebrillen

Een zonnebril biedt u meer dan bescherming van uw ogen tegen zonlicht. Een goede zonnebril neemt ook hinderlijke schitteringen weg en beschermt uw ogen tegen schadelijke uv-stralen. Bovendien is de zonnebril niet meer weg te denken uit het hedendaagse modebeeld en uw outfit.
Weet u hoe functioneel en persoonlijk zonnebrillen, en de glazen daarin, tegenwoordig kunnen zijn? Duik in de wereld van ZEISS en ontdek welk zonnebriltype u bent. Waar moet uw zonnebril aan voldoen, welke eisen stelt u aan het gebruik, laat uw wensen verwerken in de speciaal voor u gemaakte zonnebrilglazen.

 

Zwembrillen

Glazen voor goed zicht veraf of uitgevoerd als multifocaal wanneer u tijdens uw sport ook dichtbij scherp wilt zien.
De kleur zal afhankelijk zijn van welke sport u beoefend.
Met het merk Adidas hebben wij een ruim assortiment sportbrillen die hiervoor geschikt zijn. De glazen op sterkte kunnen bij een aantal modellen d.m.v. een clip-in aan de binnenzijde van het montuur gezet worden. Ander modellen kunnen als montuur worden voorzien van glazen met een hoge curve (ronding).

 

Veiligheidsbrillen

Reugebrink Opticiens heeft met partner Intersafe & Proteye heeft een ruime keuze aan oogbeschermingsmiddelen, waaronder veiligheidsbrillen en beeldschermbrillen met de persoonlijke sterkte van de individuele gebruiker. De zogeheten RX-brillen (veiligheidsbrillen op sterkte) hebben een optimale pasvorm en draagcomfort en voldoen onder andere aan de NEN EN166-norm voor veiligheidsbrillen.