Monturen

Van betaalbare kwaliteit tot regelrechte designer monturen, in onze winkel treft u een ruime keuze van monturen aan. Met regelmaat komt er een nieuwe collectie aanvulling zodat het altijd interessant is om te komen passen.

Heeft u liever een vintage kunststof montuur of juist een degelijke van metaal het is er allemaal. Misschien is een allergievrij materiaal als titanium meer iets voor u?

Naast de nieuwste trends die komen overwaaien uit modieuze steden als Milaan en Parijs, hebben we ook meer neutrale modellen die wat minder opvallend zijn en meer opgaan in de lijnen van uw gezicht.

Brillenglazen

Bij aanschaf van een bril geven wij u in de winkel een duidelijke uitleg tijdens het glasadvies zodat u weet waar u voor betaald en beter nog, wat het glas voor u doet.

Was de glaskeuze maar zo transparant als het glas zelf. Met andere woorden, de ervaring leert dat er over de prijs en de kwaliteit van brillenglazen onduidelijkheid bestaat. De verschillende eigenschappen bepalen de prijs van een product. Bijvoorbeeld de materiaalkeuze, het gewicht, de dikte, de veiligheid en de verschillende coatings.

Bij aanschaf van een bril geven wij u in de winkel een duidelijke uitleg tijdens het glasadvies zodat u weet waar u voor betaald en beter nog, wat het glas voor u doet.

Contactlenzen

Niet iedereen wil een bril dragen, maar niet iedereen kan zo maar lenzen verdragen. Reugebrink Opticiens is ook het beste adres voor uw contactlenzen!

Voor het dragen van contactlenzen is het van belang dat u zich goed laat voorlichten door een gediplomeerde contactlensspecialist zodat u samen met de specialist de beste contactlens kiest voor zowel uw ogen als de gewenste gebruiksmomenten.

Wij hebben een uitgebreid assortiment in zachte en vormvaste contactlenzen en bieden u ook innovatieve contactlenssystemen als de DreamLite nachtlens.

Afspraak maken